Duizend-en-één verschillende aankopen doen, zonder de aanmaak van nieuwe leveranciers?
Het kan!
Bekijk hoe we dat doen

Iets te vieren?

Je bestelt taart om een top deal te vieren, stuurt zieke collega’s een opfleurboeket, koopt online tickets voor een voorstelling en stuurt zakenrelaties die een baby krijgen een feestelijke geboortedoos. Met het doen van zoveel verschillende kleine (online) bestellingen en aankopen, heb je ook te maken met de verwerking van veel verschillende en éénmalige leveranciersfacturen en de betalingen ervan. Is er één partner die voor de aanmaak en betalingen van al die verschillende en éénmalige leveranciers dé oplossing biedt?

Wij zorgen voor de betalingen

One Invoice is tail spend specialist in MICE & Travel, handelt alle éénmalige leveranciersfacturen af en neemt deze tijdrovende en kostbare betaalprocessen van je over. Wij verzorgen (vooruit)betalingen van leveranciersfacturen, online- en spoedbetalingen, autorisaties en creditcardbetalingen. Daarmee biedt One Invoice je vrijheid van bestellen van elk gewenst product wereldwijd, zonder de beperking van een preferred suppliers lijst. Zo kun je alle duizend-en-één (online) bestellingen en aankopen gemakkelijk blijven doen.

Ontzorgen

Eén oplossing zonder gedoe met bonnetjes. Online- en credit card betalingen verzorgt One Invoice voor je, zodat je keuzevrijheid blijft behouden om elk gewenst MICE & Travel product waar ook ter wereld te kunnen bestellen. Bespreek met afdeling Inkoop de voordelen van samenwerken met One Invoice. Win-win voor jou, voor afdeling Inkoop en de financiële administratie.

Goed geregeld

Klaar voor actie?