Freelancers nodig in MICE & Travel, zonder de aanmaak van nieuwe leveranciers?
Het kan!
Bekijk hoe we dat doen

Freelancers

Je werkt met een pool van freelancers, maar soms kom je handen tekort voor de productie van je kwartaalmeeting, organisatie van een beurs of de uitvoering van een hybride evenement. Dan is het prettig om externe producers, eventplanners, traffic- en crowd support, fotograaf of cameraman voor de aftermovie te kunnen inhuren. Is er één partner die hierin keuzevrijheid biedt, zonder de beperking van de preferred suppliers lijst en de stop op aanmaak van nieuwe leveranciers?

Direct werken met elke freelancer

One Invoice is dé partner in MICE & Travel en maakt het samenwerken met freelancers eenvoudig mogelijk. Met een scala aan vakkundige (freelance) professionals in MICE & Travel biedt One Invoice je te allen tijde keuzevrijheid zonder de beperking op de aanmaak van nieuwe leveranciers door de afdeling Inkoop. Met de inhuur van geluid technici, inzet van extra producers, een beurs coördinator, fotograaf, vlogtrainer of key-note spreker, ondersteunt One Invoice wanneer jij dit wenst, waar ook ter wereld.

Wij handelen de betalingen af

Wil je leveranciers vooruitbetalen of krijg je voorschotnota’s van freelancers? De financiële afhandeling van alle éénmalige leveranciersfacturen handelt One Invoice voor je af. Op deze manier kun je voor de invulling van al je MICE & Travel activiteiten samenwerken met elke gewenste freelancer en elke leverancier ter wereld. Jij blij, freelancer blij en de financiële administratie blij.

Geen gedoe

Klaar voor actie?