Zakenlunch boeken of dineren bij elk willekeurig restaurant waar dan ook ter wereld?
Het kan!
Bekijk hoe we dat doen

Diner organiseren?

Je hebt iets te vieren en gaat lunchen met collega’s in een restaurant, je organiseert een zakendiner in een sterrenrestaurant en voor het jaarlijkse directiediner reserveer je een hotspotlocatie waar ruimte genoeg is binnen de richtlijn van 1,5 meter. Een partner die je wereldwijd ondersteunt zonder de beperking van een preferred supplier lijst om elk gewenst restaurant of locatie te kunnen boeken? Het kan!

Zonder zorgen elk restaurant kiezen

One Invoice biedt dé oplossing. Door de overname van alle éénmalige leveranciersfacturen behoud je onbeperkte keuzevrijheid om elke MICE & Travel activiteit waar dan ook ter wereld te boeken zonder de aanmaak van nieuwe crediteuren. Zo kun jij je werk efficiënt blijven uitvoeren en bespaart afdeling Inkoop op arbeid en kosten. One Invoice is tail spend specialist en verzorgt (vooruit)betalingen van leveranciersfacturen, online- en spoedbetalingen, autorisaties en creditcardbetalingen zonder beperkingen. Optimale keuzevrijheid in leveranciers, zodat je iedere gewenst restaurant, locatie, vervoer, activiteit en product kunt boeken.

Wij zorgen voor de betaling

Eén oplossing, één partner. Met One Invoice hoef je niet langer te hannessen met bonnetjes, financier je online betalingen niet meer voor, hoef je intern geen creditcard betalingen aan te vragen en heb je volledige vrijheid om elke soort MICE & Travel activiteit te boeken. Bespreek met afdeling Inkoop de voordelen van samenwerken met One Invoice. Win-win voor jou, voor afdeling Inkoop en de financiële administratie. Dat is het gemak van werken met One Invoice.

Goed geregeld

Klaar voor actie?