De organisatie van alle meeting en incentive activiteiten onder één dak?
Het kan!
Bekijk hoe we dat doen

Evenement

Bij de planning en organisatie van je MICE & Travel activiteiten zoals een heisessie, zakenreis, teamactiviteit, partnerprogramma, beursbezoek in het buitenland of inhuur van licht- en geluidapparatuur voor je online- en hybride bijeenkomst komt veel kijken. Op organisatorisch vlak en het financieel afhandelen van alle leveranciersfacturen. Eén partner die actueel inspeelt op je wensen om een bijeenkomst, evenement en incentive goed te regelen én de financiële afhandeling eenvoudig mogelijk maakt? Het kan!

Meeting, incentive, conferentie of evenement

One Invoice is dé partner voor alle meeting, incentive, conferentie en evenementen activiteiten die wij samen met jou en afdeling Inkoop van A tot Z kunnen verzorgen. Van het zoeken, boeken en organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten, theatertickets, het leveren van hostess service en technische faciliteiten tot en met het inboeken en betalen van alle leveranciersfacturen. Op elk gewenst moment, alleen wanneer jij dit nodig hebt en waar dan ook ter wereld.

Duurzame en prijsbewuste oplossing

Samen met Inkoop optimaliseren we de P2P processen en zorgen we voor de meest duurzame en prijsbewuste oplossing om alle MICE & Travel activiteiten optimaal in te richten. One Invoice gaat hierin een stuk verder dan geëigende partners. We maken het ook mogelijk om de betalingen van alle éénmalige leveranciersfacturen over te nemen. Op deze manier kun je voor de invulling van al je MICE & Travel activiteiten blijven samenwerken met elke gewenste leverancier.

Geen zorgen

Klaar voor actie?