Foto-, videograaf en vlogger nodig, zonder de aanmaak van nieuwe leveranciers?
Het kan!
Bekijk hoe we dat doen

Content

Online communicatie en social media zijn niet meer weg te denken. Op zoek naar een professionele fotograaf voor je online marketingcampagne? Produceer je een bedrijfsvlog en heb je een professionele vlogtrainer, scriptwriter en videograaf nodig? Een partner die het mogelijk maakt om met iedere foto- en videograaf en vlogger ter wereld te kunnen werken zonder de aanmaak van nieuwe leveranciers? Het kan!

Grenzeloos

Grenzeloos werken met One Invoice. Van concept tot streaming van online events en hybride bijeenkomsten, scriptwriting, aftermovie, planning & productie, inhuur van beeld- en geluidapparatuur en staging. One Invoice biedt je de vrijheid om met elke denkbare foto- en videograaf wereldwijd te werken, ondanks een stop op de aanmaak van nieuwe leveranciers.

We nemen de betaling over

Zelfs de financiële afhandeling van de leveranciersfacturen nemen we van je over. De vooruitbetaling aan de foto- videograaf, de betaling per creditcard voor de huur van beeld- en geluidapparatuur en je onlinebetaling van een abonnement voor het versturen van een nieuwsbrief. Financiële administratie blij, leverancier blij, jij blij.

Goed geregeld

Klaar voor actie?