MICE & Travel On Demand?
Het kan!
Bekijk hoe we dat doen

Evenement

Green key locaties voor een hybride vergadering of evenement, ingericht volgens de actuele RIVM richtlijnen en die beschikt over goede basisfaciliteiten is een pré. Eén partner in MICE & Travel die je zowel kan ondersteunen met het zoeken, boeken én betalen van green-key locaties, maar ook met alle bijkomende zaken om je evenement, reis en congres (financieel) goed te regelen? Het kan!

MICE & Travel On Demand in optima forma

One Invoice is dé partner die van creatief idee tot en met de uitvoering je professioneel ondersteunt om elk soort evenement, congres, reis, beurs en afdelingsuitje goed te laten verlopen. Volledig op de manier zoals jij dat wilt en met ieder leverancier, waar dan ook ter wereld. Zo speel je flexibel in op elke soort situatie en dat is MICE & Travel On Demand in optima forma.

Geen gedoe

Geen nieuwe crediteuren meer in de financiële administratie en nooit meer gedoe met het regelen van online en -vooruitbetalingen, deelfacturen en creditcard autorisaties. Wij ondersteunen afdeling Inkoop en de Financiële Administratie met de afhandeling van het purchase to pay proces van alle leveranciersfacturen. Dat is onze unieke propositie én het gemak om samen te werken met One Invoice.

Lekker makkelijk

Klaar voor actie?