Bestellen bij elke soort leverancier?
Het kan!
Bekijk hoe we dat doen

Vrijheid

De vrijheid van bestellen bij elke soort leverancier is niet voor alle medewerkers vanzelfsprekend. Veel medewerkers zijn beperkt in de vrijheid om bij een willekeurig restaurant een reservering te plaatsen of aankopen te doen bij een leverancier naar keuze. Dit heeft te maken met voorgeschreven regels en beperkingen zoals geformuleerd in het inkoop- en betaalbeleid. Wil je weten hoe het is om de vrijheid te hebben om reserveringen of aankopen bij elke soort leverancier te kunnen doen?

Bestellen bij elke leverancier?

One Invoice managent op een zeer overzichtelijke manier al je éénmalige leveranciers en maakt het voor medewerkers mogelijk om bij elke soort leverancier, zonder beperkingen, een bestelling te plaatsen. One Invoice maakt het mogelijk om elke team activiteit te boeken, bij alle restaurants een reservering te plaatsen, elke lokale leverancier (groene footprint) in te schakelen of hotel kamer te boeken. Dit biedt vrijheid voor medewerkers en voorkomt overbodige administratieve handelingen voor organisaties. De noodzaak voor het intern aanmaken van een nieuwe leverancier, vooruitbetalingen te verzorgen, hotel autorisaties te doen is in één keer opgelost.

Win-win

De aanpak van One Invoice resulteert in een win-win situatie voor zowel de medewerker als voor de inkoop- en crediteurenadministratie. Door te werken met One Onvoice kun je met elke willekeurige leverancier werken, van groot tot klein en zowel nationaal als internationaal. Dat is leveranciers management in optima forma.

Goed geregeld.

“Via One Invoice kunnen wij met elke leverancier werken die wij willen.”

JA, DAT WIL IK OOk

Neem dan contact met ons op of stel ons voor aan de inkoop- en/of financiële afdeling.