Het optimaliseren van tail spend zonder leveranciersbeperking?
Het kan!
Bekijk hoe we dat doen

Minder kosten

Door het optimaliseren van afdeling inkoop breng je kosten terug en dat kun je op verschillende manieren doen. Het automatiseren van inkomende facturen, een gestructureerd betaalbeleid, het zorgvuldig selecteren van leveranciers en inventarisatie en terugbrengen van de tail spend.

Wat is tail spend?

Tail spend krijgt bij veel organisaties beperkt aandacht en valt doorgaans buiten het beheer van de inkoopafdeling, terwijl dit de inkoop sterk kan optimaliseren. Tail spend bestaat uit vele éénmalige transacties bij verschillende leveranciers. Voor veel organisaties zijn de vele transacties lastig te controleren en maken deze geen onderdeel uit van de inkoop van essentiële producten of diensten voor de organisatie.

Hoe kan je de tail spend reduceren?

One Invoice is gespecialiseerd in het reduceren van de totale tail spend in de sectoren meetings, incentives, conferenties, evenementen en reizen. One Invoice zorgt voor controle van alle leveranciers, administratieve verwerking van de crediteuren en tijdige betaling van de facturen. Hierdoor kunnen de éénmalige, en voor veel organisaties vaak duizenden transacties, worden teruggebracht tot enkele en ontstaat er meer zicht op de tail spend. Deze aanpak resulteert in een optimalisatie van de inkoop door kosten te reduceren, het inkoopproces voor medewerkers te vereenvoudigen en de controle voor alle betrokken afdelingen te vereenvoudigen.

Tail spend probleem opgelost.

One Invoice minimaliseert de tail spend One Invoice minimaliseert de tail spend
One Invoice minimaliseert de tail spend One Invoice minimaliseert de tail spend

Bereken jouw besparing

One Invoice bespaart niet alleen maar veel geld, maar ook handelingen en transacties.

Nieuwe leveranciers per jaar
Kosten aanmaak nieuwe leverancier
Gemiddelde omzet factuur
Jouw huidige kosten
Kosten bij One Invoice*
Verschil
Besparing*

*

de besparingscalculator geeft een voorbeeldberekening.

Dat scheelt.

“One Invoice heeft er voor gezorgd dat wij in één keer af zijn van alle tail spend.”

Klaar om te besparen?