Eén partner voor transfers en vervoer van gasten wereldwijd?
Het kan!
Bekijk hoe we dat doen

Vervoer

Klanten en medewerkers reizen met het vliegtuig naar een internationaal congres of met de trein naar een beurs in eigen land. Je organiseert vervoer van en naar de locatie met bus of taxi, auto met privé chauffeur, boot, tuktuk, het OV of branded fiets. Het vervoer moet ook veelvuldig vooruit- en online betaald worden. Eén wereldwijde partner voor alle transfers en elk gewenst vervoer met de betaling van alle leveranciers? Het kan!

Optimale reiservaring

Voor een optimale reiservaring en onvergetelijke klantbeleving ondersteunt One Invoice waar nodig en regelt transfers, vervoer en hospitality wereldwijd. Van persoonlijke uitnodiging tot ontvangst bij aankomst, begeleiding tijdens de reis, logistiek, heldere bewegwijzering bij aankomst en de inzit van hosts. Dit alles met gebruik van moderne communicatiemiddelen zoals Whatsapp en uitnodigingen- en registratiesite.

Wereldwijd betaalgemak

One Invoice onderscheidt zich door de overname van betalingen van alle leveranciersfacturen met betrekking tot de reis. Te denken valt aan onlinebetalingen, credit card autorisaties en vooruitbetalingen. Uitgaven en declaraties van medewerkers en gasten op locatie vergoeden we binnen vijf werkdagen. Dat maakt de samenwerking met One Invoice compleet. Zonder de aanmaak van één nieuwe leverancier regel je de reis eenvoudig van A tot Z.

Goed geregeld

Klaar voor actie?